ViaStratova

Home » Dit is ViaStratova

Dit is ViaStratova

Anja in steekwoorden

Als ik mezelf omschrijf, kom ik uit op het volgende rijtje:fmfotografie2854 bank glad

  • positieve instelling
  • gezonde nieuwsgierigheid
  • planmatig werkend
  • interesse in mensen
  • beleid, onderzoek en praktijk
  • snel ingewerkt in nieuwe thema’s
  • flexibel inzetbaar
  • organisator
  • relativerend

Ervaring in gezondheidsbevordering en preventie

Na een periode als docent huishoudkunde (aan een opleiding voor kraamverzorgenden) ging ik werken bij thuiszorgorganisaties. Daar ontwikkelde ik een breed scala aan voorlichtings-activiteiten (cursussen, thema-bijeenkomsten, voorlichtingsdagen) voor diverse doelgroepen (ouders van baby’s, peuters en kleuters, volwassenen, ouderen, mantelzorgers), over vele onderwerpen (zwangerschap, opvoeding, chronische ziekten, ouder worden). De laatste jaren werkte ik bij verschillende GGD’en aan preventieprogramma’s voor jongeren en volwassenen (alcoholmatiging, rookpreventie en stimuleren van gezonde voeding/meer bewegen).

Plezier in het schrijven van allerhande teksten

Bovendien schrijf ik allerhande teksten, zowel professioneel als binnen vrijwilligersfuncties. Niet iedereen is immers in staat om een helder verhaal met een goede structuur op papier te zetten. Graag help ik u om uw ideeën om te zetten in een lekker leesbare tekst, passend bij uw doelgroep en het gekozen medium.

Zelfstandig professional

Sinds maart 2014 werk ik als zzp’er. Die term gebruik ik liever niet, want ik zie mezelf vooral als zp’er: zelfstandig professional. Kijk vooral op de pagina ‘voorbeelden van mijn werk’ en neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Tot binnenkort,

Anja Straathof

ViaStratova


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: